Wat is uw woning waard?

Bent u geïnteresseerd in de waarde van uw woning? Ook zonder concrete verkoopplannen kan het zijn dat u graag wilt weten wat uw woning op dit moment waard is. Dit kan overigens op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om een afspraak te maken met een van de makelaars bij u thuis of voor een waardebepaling op afstand.

Waardeadviesgesprek

Kiest u voor een waardeadviesgesprek bij u thuis maakt u een afspraak met Paul Berger of Andree Klodé. Nadat u de makelaar een korte rondleiding heeft aangeboden kan deze u meestal ter plaatse een mondeling waardeadvies met een uitgebreide toelichting geven.

Waardeadvies op afstand

Heeft u geen tijd voor een uitgebreid adviesgesprek bij u thuis? Dan kunnen wij u ook op een andere wijze inzichtelijk maken op welk niveau de waarde van uw woning op dit moment zou kunnen liggen. Wij zullen in dit geval de oorspronkelijke koopsom van uw woning indexeren. Wij doen dit met behulp van de woningmarktcijfers van onze branchevereniging. Natuurlijk uitgesplitst naar gebruiksoppervlak, type woning en bouwjaar. Per email sturen wij u dan deze indexatie toe. Snel en eenvoudig met een minimale tijdsinvestering uwerzijds.

Houdt er wel rekening mee dat in een dergelijke indexatie geen rekening kan worden gehouden met verbouwingen, renovaties, woningverbetering of -uitbreiding die tussentijds heeft plaatsgevonden.

Bel of mail!

Geïnteresseerd in een van de bovenomschreven mogelijkheden? Bel of mail ons dan en wij gaan direct voor u aan de slag.

Logo van de NVM vakgroep wonen

Logo van de grootste huizensite funda.nl

Logo van de NVM vakgroep wonen

Het logo voor registermakelaars Vastgoedcert

Logo voor registertaxateurs NRVT