Verhuren

Verhuren zonder zorgen! Een verhuurtraject begint altijd met een gedegen waardeadvies. Hierbij komen niet alleen zaken zoals de economische huurwaarde aan te pas maar wij wijzen u ook op mogelijke valkuilen, de mogelijkheid om te werken met geliberaliseerde contracten en welke doelgroep het meest geschikt zou kunnen zijn voor uw woning.


Het zoeken naar de meest geschikte huurder is en belangrijk onderdeel in het verhuurproces. Een gedegen onderzoek van de mogelijke kandidaat hoort hier natuurlijk bij. Pas nadat u een keuze hebt gemaakt uit de geïnteresseerden zullen wij het huurcontract voor u opstellen. Natuurlijk dragen wij ook zorg voor ondertekening, ontvangst van de eerste termijnen en de (mogelijke) borg. Ook de sleuteloverdracht en de inspectie bij aanvang huur wordt door ons verzorgd. Net zo als de eindinspectie aan het einde van de huurtermijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat u als verhuurder een meestal langdurige relatie aangaat met uw huurder. Onze werkwijze is hierop afgestemd.

Bel of mail ons voor een tarief op maat.

Logo van de NVM vakgroep wonen

Logo van de grootste huizensite funda.nl

Logo van de NVM vakgroep wonen

Het logo voor registermakelaars Vastgoedcert

Logo voor registertaxateurs NRVT

Algemene Voorwaarden

Lees en download hier onze algemene voorwaarden.

Privacyverklaring

Bekijk en download hier onze privacyverklaring.

Aanbod

Bekijk hier een selectie van ons aanbod.

Contact

Neem contact met ons op! Per mail, telefoon of bezoek ons kantoor.