Wat is het beste advies?

Soms heeft u behoefte aan een advies dat juist niet aansluit op de geijkte vraagstukken van aankoop, verkoop, huur, verhuur, of taxatie dan wel marktwaardeadviezen. Al past uw adviesbehoefte niet in de geijkte dienstverlening, wij willen graag naar u luisteren een u met onze kennis en kunde de goede richting op helpen. Er zijn legio zaken waarbij wij u verder kunnen helpen. Wat te denken van bijvoorbeeld het aankopen van de boven uw appartement gelegen zolder? Of misschien zou u wel eigenaar willen worden van het platte dak boven uw portiekwoning. Misschien heeft uw buurman u aangeboden om een stuk van zijn tuin te kopen. Of vraagt u zich misschien af of u uw woning wel mag verhuren. Hetzij vast, hetzij incidenteel als Bed & Breakfast; al of niet via een online platvorm zoals Airbnb.

Wij adviseren!

Al het bovenstaande, en meer, weten wij doorgaans goed te beoordelen. Wij kunnen u snel en deskundig ophelderen of uw plannen haalbaar zijn, waar u tegenaan zou kunnen lopen en welke beperkingen u mag verwachten. Vraag het ons!

Goed advies, niet duur!

Goed advies hoeft niet duur te zijn. In veel gevallen kunnen wij u vrijblijvend en gratis verder helpen. In andere gevallen hoort u van ons natuurlijk van te voren of en wat wij in rekening zullen brengen voor onze hulp en ons advies. Vraag het ons!

Logo van de NVM vakgroep wonen

Logo van de grootste huizensite funda.nl

Logo van de NVM vakgroep wonen

Het logo voor registermakelaars Vastgoedcert

Logo voor registertaxateurs NRVT

Algemene Voorwaarden

Lees en download hier onze algemene voorwaarden.

Privacyverklaring

Bekijk en download hier onze privacyverklaring.

Aanbod

Bekijk hier een selectie van ons aanbod.

Contact

Neem contact met ons op! Per mail, telefoon of bezoek ons kantoor.